Ons complete assortiment

Sikma beschikt over een ruim assortiment. Natuurlijk altijd tegen de laagste prijs. Ook hebben we tuinproducten, verf, schoeisel en kleding, artikelen voor de hengelsport en bestrating in ons assortiment opgenomen. En is een product onverhoopt niet op voorraad? Dan bestellen we het direct voor u. Kom eens langs, we helpen u graag.

Schoeisel/kleding:

Op zoek naar laarzen of klompen? Bij Sikma bent u aan het goede adres. Voor groot en klein hebben we verschillende soorten schoeisel. Ook vindt u werkkleding en overalls in ons assortiment. Wilt u uw bedrijfskleding en schoeisel voorzien van een bedrijfslogo? Bij sikma is dat mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hengelsport

Ontbreken er in uw viskoffer nog materialen die u nodig heeft voor het uitoefenen van de hengelsport? Sikma heeft het voor u klaarliggen. Vislijnen, haakjes, dobbers, verschillende soorten hengels, stoeltjes, (lok)voer en verse maden en wormen, vindt u in ons assortiment. Maden en wormen zijn alleen in het seizoen (april t/m september) bij ons te verkrijgen.

Sierbestrating

Sierberstrating in allerlei kleuren, vormen en maten, bij Sikma kunt u hiervoor te kust en te keur door ons uitgebreide assortiment aan sierbestrating. Kleurvaste en onderhoudsvriendelijke tegels die uw tuin verfraaien. Of u nu op zoek bent naar antislip en alg en mos werende bestrating of grind: Sikma heeft op dit gebied veel keuze. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de aanleg van uw bestrating/tuin.

Verf

Verf voor zowel binnen als buiten; bij Sikma kunt u terecht voor alle verfbenodigdheden. Kwasten, rollers, schuurpapier, terpentine, reinigingsmiddel en ook diverse soorten kit. Wij zijn dealer van Koopmans verf en hebben hier dan ook een uitgebreid assortiment van. Bent u nu op zoek naar een specifieke kleur, dan kunnen wij met de mengmachine alle kleuren met een RAL-nummer voor u mengen.

Tuinartikelen/Meststoffen

Alles om uw tuin te verfraaien en de gewassen wortel te laten schieten, vindt u bij Sikma. Tuingereedschap, potgrond, meststoffen, gewasbescherming, kruiwagens, zaden (graszaad), onkruidbestrijdingsmiddelen en tuinslangen vormen een greep uit het assortiment van onze tuinartikelen. De potgrond van Sikma is van zeer hoge kwaliteit en garandeert een voedingswaarde van meer dan zes weken.

Verzorgingsproducten

Het is de eerste levensbehoefte van uw huisdieren: voeding. Door de juiste voeding blijft uw huisdier gezond. We informeren u graag over de juiste voeding voor uw dier. Maar vergeet u ook de verzorging van het gebit niet? Door uw huisdier regelmatig op botten en kauwstaafjes te laten kauwen, wordt het gebit van uw huisdier goed gereinigd. Sikma verstrekt al deze artikelen voor uw hond. Ook topmerken als Frontline, Adventix en het voordelige Pestigon ter preventie van vlooien en teken vindt u bij Sikma. De dierenartsen bevelen aan om uw hond of kat 4 keer per jaar te behandelen tegen wormen, ook voor wormpillen en pasta kunt u bij ons terecht.

Hond

Vobra Carocroc, Casa Fera, Dog Lovers Gold, Royal Canin, Cavom, Biofood, More, Canagan al deze vooraanstaande merken aan hondenvoeding hebben we vast in ons assortiment. Bij ons is ook vers vlees van Carnibest te verkrijgen, van het kwalitatief hoogste segment. Natuurlijk vindt u voor de overige verzorging van uw geliefde hond ook alles bij Sikma. Riemen en tuigjes, benches, manden en kussens, eet- en drinkbakken, kauwbotten en beloningssnoepjes, runderpens en dentastix. Maar ook verschillende soorten speelgoed voor uren speelplezier, alsook overige verzorgingsproducten voor uw viervoeter.

Kat

Alles voor uw kat(ten), Sikma heeft veel producten voor katten in het assortiment. De beste merken aan voeding, zoals: Carocat, Casa Fera, Lara, Catlovers en Royal Canin. Ook voor de verzorging van uw kat hebben we een aantal schappen ingericht, zodat u alles voor de verzorging van uw kat op één adres kunt vinden. Halsbanden, tuigjes, manden, krabpalen, radiatormatten, snacks en snoepjes, speelgoed, middelen tegen vlooien, wormen en teken, transportboxen en borstels/kammen.

Rund/schaap/geit/varken

Een uitgebreid assortiment veevoeders van hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen, u vindt het bij Sikma. Waaronder: rundveebrok-A, Kalveropfokkorrel, Schapenbrok, Lammeropfokkorrel, lammerenopfokmelk wit, lammerenopfokmelk rood, Geitenbrok en Varkenskorrel.

Konijnen/knaagdieren/vissen

Voor uw knaagdier hebben we konijnenvoer, korrel (sport/hobby) en gemengd, caviavoer, korrel en gemengd en hamstervoer. Ook hebben wij verschillende verzorgings-, speel- en snoep artikelen voor uw knaagdier in ons assortiment. Op onze visafdeling vindt u een assortiment met verschillende soorten visvoer en aanverwante artikelen op het gebied van aquarium- en vijvervissen. Sikma neemt graag een adviserende rol op zich, mocht u nog vragen hebben over deze producten.

Paard/bodembedekkers

De volgende soorten voer voor hebben we in ons assortiment voor paarden: Hippostar, Cavalor, Pavo etc. Ook voor het aankopen van Houtvezel, Zaagsel, Hemparade, Vlas en Stro en Hooi kunt u bij Sikma terecht. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor grote hoeveelheden Vlas en Houtvezel.

Kippen/vogels

Voor uw gevederde vrienden kunt u bij Sikma ook alle inkopen doen die u benodigd bent. Legkorrel, Legmeel en Gemengd graan van Kasper Faunafood voor kippen, zijn enkele merken. Ook verkopen wij kippenvoer van 100% biologische kwaliteit. Voor kuikens heeft Sikma Kuikenopfokkruim nr.I voor kuikens tot 10 weken oud, en Kuikenopfokkorrel nr.II voor de kuikens vanaf 10 weken tot aan de leg, in het assortiment. Voor uw volièrevogels bieden wij ook voldoende keus: diverse soorten vogelvoer, in grote en kleine verpakkingen, eivoer, opfokvoer. Tijdens de koude wintermaanden kunnen buitenvogels wel wat bijval gebruiken op voedingsgebied! Voor het bijvoeren van de buitenvogels hebben we onder meer: strooivoer, vetbollen, pinda’s, pindakaas zonder zout (speciaal voor vogels). Cadeautip: Sikma verkoopt diverse soorten voederhuisjes. Natuurlijk ook leuk om cadeau aan uzelf te doen!

Nieuw! Sierbestrating bij Sikma!

Sinds kort hebben we een nieuwe lijn sierbestrating aan ons assortiment toegevoegd. Sierbestrating met een moderne noot. Want zodra straks de lente weer aanvangt, is het fijn om de handen weer uit de mouwen te kunnen steken en de tuin eens goed onder handen te nemen. Nu is een goed moment om nieuwe ideeën op te doen voor uw tuin. 

Kom langs en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de verfraaiing van uw tuin!