Over ons

Al 22 jaar hét adres voor Tuin en Dier!

Alles voor de verzorging van uw (huis)dier en daarnaast een groot assortiment voor uw tuin/rondom uw huis, daarvoor ben u bij Sikma aan het juiste adres. Sikma voert een breed assortiment en om u de beste service te verlenen, zetten wij graag dat stapje harder. Dat kunt u merken zodra u bij ons over de drempel stapt.

Maar onze serviceverlening telt ook nog wanneer u weer uw eigen weg vervolgt. Wij laten u niet met zware materialen torsen, wij brengen het graag even voor u in uw auto. Kleine moeite! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag. Thomas en Anneke Dupon-Sikma of een van onze drie vaste medewerkers zorgen voor een winkelervaring waarin winkelgemak, gemoedelijkheid en klantvriendelijkheid overvloedig aanwezig zijn. Bij Sikma slaagt u het best!

Sikma in Gytsjerk is aangesloten bij de organisatie ‘de groene vakwinkel’. Door de grootschalige inkoop van 182 vakwinkels kunnen wij een uitgebreid assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen. En dat levert u merkbaar voordeel op wanneer u bij ons komt winkelen.

Al meer dan 22 jaar is Sikma dé dierenspecialist in het noorden. Nuchterheid en een gemoedelijke sfeer zijn leidend voor onze bedrijfsvoering. Wij heten u van harte welkom in onze winkel.

Alles voortuin en dier!

Persoonlijk contact

Altijd de laagste prijs

Het beste advies voor tuin en dier

Nieuw! Sierbestrating bij Sikma!

Sinds kort hebben we een nieuwe lijn sierbestrating aan ons assortiment toegevoegd. Sierbestrating met een moderne noot. Want zodra straks de lente weer aanvangt, is het fijn om de handen weer uit de mouwen te kunnen steken en de tuin eens goed onder handen te nemen. Nu is een goed moment om nieuwe ideeën op te doen voor uw tuin. 

Kom langs en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de verfraaiing van uw tuin!